Tuesday, March 18, 2008

Malam Yang Panjang

Mata mula merasa mengantuk, kaki pula terasa semakin longlai dan segala sendi sudah mula terasa sengal2. Namun ku tetap gagahkan diri ini supaya kekal dalam keadaan berjaga. Jari jemariku giat menaip dan bekerja dengan gagahnya. Otakku giat dan ligat memikirkan penyelesaian bagi sebarang masalah dalam menyiapkan pekerjaanku ini. Daya kekreatifanku ini ku gunakan 45% bagi memastikan pekerjaan ini menarik dan diterima akal. Bertemankan lagu-lagu mp3 di PC kesayanganku ini, aku giat menyiapkan slide powerpoint bagi Majlis Mesyuarat Agung PIBG sekolah. Esok nak tunjuk kat Big Mama.

Adeh, ni sume pasal mamat shidi pindah sekolah lah ni. Kalau tak mesti dia yang kena buat. huehuehue.. Ni, tak pasal-pasal aku plak yang kena buat. huhu... takpelah, anggaplah amal jariah. Tak taulah esok ni camner. Silap-silap bangun lewat plak nih. hehe... kerja dah selesai, tapi, mata plak takleh nak katup, lelap walaupun dah terasa ngantuk. Ni penangan air Extra power rootlah ni. Uwaaaa!!!!nak tidoooooO!!!

kay... jap... sekor kambing.... dua ekor kambing... tiga ekor kambing... empat ekor kambing... lima ekor kamb.... enam ekor ka.... tujuh ekor... lapan... krooooohhh.... kroohhh..... krooohhh.... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........................